Škare za rezidbu Vulcano E-35 TPC

Kategorija:

Opis proizvoda

Škare za rezidbu Vulcano E-35 TPC snažne su i svestrane! Pružaju visoku fleksibilnost zahvaljujući dva načina rada i mogućnosti potpunog podešavanja otvora blende.
Načini rada su:
– progresivno rezanje, za naprednu kontrolu, gdje se oštrice zatvaraju prateći kretanje magnetskog okidača;
– automatsko rezanje, za brže operacije, gdje se oštrice potpuno zatvore svaki put kada se povuče okidač.

Ove škare mogu poslužiti u većinu svrha zahvaljujući prilagodljivom otvoru oštrice: rukovatelj može jednostavno postaviti maksimalni otvor oštrice, na primjer kako bi ubrzao rad na tanjim granama.

Zahvaljujući snažnoj Li-Ion bateriji od 43,2 V/4,4 Ah koja se može napuniti, operacije mogu trajati čak 9 sati, što je jednako više ili manje od 6.000 rezova.* Odlikuje se sustavom brzog klika i nalazi se na stražnjoj strani ergonomskog ruksaka koji podržava i raspoređuje težinu. Operater može lako rezati grane od 35 mm, smanjujući napor i opterećenje ruke i zapešća, zahvaljujući ergonomskom dizajnu koji nudi savršeno držanje i maloj težini od samo 900 g.

Škare za rezidbu Vulcano E-35 TPC prikladne su i za desnoruke i za ljevoruke operatere: kabel se može spojiti s obje strane baterije i pričvrstiti na naramenice kroz namjenske petlje. Na taj način kabel ne ometa rad i nema opasnosti od njegovog oštećenja.

Produljenje životnog vijeka ovih škara je operacija za sve, budući da uobičajeno održavanje može jednostavno i brzo izvršiti vlasnik s priloženim priborom za održavanje.

Škare su opremljene praktičnim i čvrstim kovčegom za sigurno nošenje škara: unutra je moguće pohraniti bateriju, ruksak, punjač baterija, pribor za održavanje i korisnički priručnik.

Težina: 900 g
Težina baterije: 1500 g
Ukupna težina: 3200 g
Duljina škara: 28 cm
Duljina kabela: 160 cm
Motor: bez četkica 300 W
Nazivna struja: 10,0 A
Vrijeme punjenja: 4,5 sati

Reviews

Još uvek nema recenzije.

Budite prvi koji pregledate “Škare za rezidbu Vulcano E-35 TPC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

Još uvek nema recenzije.

Budite prvi koji pregledate “Škare za rezidbu Vulcano E-35 TPC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *