U potrebi da upotpuni prodajni asortiman, Semagri d.o.o. u julu mjesecu ove godine potpisao je ugovor o zastupništvu I distribuciji  sa talijanskom kompanijom Stocker.

Stocker je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prometom alata za profesionalnu upotrebu u voćnjacima , vinogradima i ostalim poljoprivrednim proizvodnjama,  alate za amatere ( male poljoprivredne proizvodnje ) i alate za vrtlarenje.

Pored sopstvene proizvodnje kompanija Stocker je distributer profesionalnih škara za voćarstvo i vinogradarstvo renomiranog i extra kvalitetnog brenda LOWE. LOWE je kompanija porijeklom iz Njemačke koja se bavi proizvodnjom profesionalne opreme za poljoprivredu od 1868. godine.

Godine 1923, proizvedene su i registrirane  prve škare za profesionalnu upotrebu, danas poznate kao LOWE 1. Od tada pa do danas LOWE se bavi proizvodnjom profesionalnih škara za upotrebu u voćarstvu i vinogradarstvu.

Osim programa škara, novitet u našem agrocentru su I električne prskalice prilagođene za profesionalnu I amatersku upotrebu.

NovostiOREZIVANJE VOĆA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *